SomBIO - Ramaderia Ecològica del Pirineu.
 
 

Els productes Ecològics són segurs, naturals i autèntics, tenen beneficis per a la teva SALUT, pel medi ambient i per a la societat. Són garantia de conservar les seves propietats nutritives i són de gran qualitat.
La traçabilitat i autenticitat està garantida amb la certificació d’origen ecològic. A mes eviten la contaminació i afavoreixen la biodiversitat.

LA NOSTRA RAMADERIA esta composta de Vaques de raça molt Forta i Rústica que s’adapta a les baixes temperatures del Pirineu. Produint  una carn d’alta qualitat i notorietat sensorial. Els Vedells Pasturen lliurement en alta muntanya, acompanyats dels seus pares. El fet d’estar a l'aire lliure i amb terreny per moure’s afavoreix l’exercici de les vaques i vedells. Aquest fet de moure’s en llibertat fa que el greix dels animals s’infiltri millor en la carn, afavorint-ne la potenciació del sabor i tendresa. Obtenint un millor rendiment de carn, quasi sense minves de greix en cada peça.
La explotació, cria es seus propis vedells, fent una selecció dels millors animals per obtenir una carn exquisida i de sabor excepcional.

L’ALIMETACIÓ, molt important en el procés de creixement dels animals, menjant herba dels prats de les muntanyes on pasturen i de cereals d'alta qualitat de producció ecològica ,sense adobs ni pesticides durant l’hivern quan la neu fa inviable per ells alimentar-se d’herba. Els vedells els primers mesos s’alimenten bàsicament de la llet natural de la seva mare.
Els vedells son nascuts, criats i sacrificats a Catalunya.

 
(0034) 676 335 557 Atenció al client: info@sombio.cat   SomBIO © 2015 | Avis legal